About

RolV

Fotograaf

BIOGRAFIE

 

RolV gaat door het leven als Rolf Vanbosche, die als freelance fotograaf gevestigd is in Kapellen bij Antwerpen. Zijn liefde voor de natuur maakt dat landschapsfotografie zijn grootste passie is. Als landschapsfotograaf neemt hij je dan ook graag mee naar het hart van de provincie Luxemburg, waar de Ourthe haar eigen fantastische vallei heeft uitgesneden in het landschap. En dat in het unieke en prachtige decor van de Belgische Ardennen.

 

Niet tegenstaande dat RolV zich specialiseert in landschapsfotografie heeft hij ook veel ervaring met architectuur- en bedrijfsfotografie.

 

In 2007 heeft RolV een carrièreswitch gemaakt en is een academische opleiding gestart als fotograaf. Een berg energie en een oog voor kwaliteit maken van hem de fotograaf die hij nu is. RolV heeft aandacht voor details en als hij iets doet, doet hij het goed. Daarom werkt hij met sterke partners die hetzelfde streven naar kwaliteit hebben.

 

QUOTE VAN ROLV

 

Ik ben een gepassioneerd en avontuurlijk fotograaf, voor wie werken in de natuur meditatie is. De juiste invalshoek kiezen tijdens een zomerse dag of positie nemen tijdens een onweersbui als een echte stormchaser, het mag er allemaal bij voor mij. Maar uiteindelijk ben ik altijd op zoek naar die foto die niet alleen het unieke karakter van de Ardennen vastlegt, maar ook die foto die de verbinding maakt met de eeuwenoude cultuur van mijn Keltische voorouders die hier nog steeds voelbaar is.

Copyright @ All Rights Reserved

 

Want wat echt de moeite waard is, is ook veel de moeite waard!

 

Als u andere projecten in gedachten hebt (dan op deze site vermeld) aarzel dan niet mij hierover te contacteren.

Recente foto's van RolV

Fotografie workshops

Ben je even gepassioneerd door fotografie als ik? Wil je je professionele skills versterken? vraag gerust meer informatie